per heden plek 

Supervisie voor gz-psychologen in opleiding


Oplossingsgerichte cognitieve gedragstherapie 

mindfulness based interventies

acceptance & commitment therapie


face-to-face of via beeldbellen

95,- per sessie (45 minuten)


Wie ben ik als supervisor?

Ik geef supervisie zoals ik in het leven sta. Ik geloof in de kracht en zelfhelend vermogen van de mens. Ieder mens kent pijn, verdriet, kwetsbaarheid, soms wanhoop. Dit verbindt ons met elkaar en zorgt voor compassievolle medemenselijkheid. In de supervisie zal ik de krachten en kwaliteiten naar voren halen van jou als psycholoog en van de client die je inbrengt. We onderzoeken welke kwaliteiten jij al in huis hebt en hoe je deze kan inzetten in therapie. De basishouding vanuit het oplossingsgerichte cognitieve gedragstherapie is daarbij leidend. 

Hoe:

Ik werk met ervaringsgerichte oefeningen en zelf voelen en doen. Therapie geven is meer dan een cognitieve bezigheid. Juist het overbrengen van zelf ervaren technieken en oefeningen verdiept en vergroot de effectiviteit van therapie. 

Voor wie:

Ik heb zowel in de gespecialiseerde als basis volwassenzorg gewerkt alsook in de gespecialiseerde jeugdzorg. Ik ben breed inzetbaar bij verschillende problematieken en doelgroepen.  Voordat we een supervisie traject aangaan, stemmen we af of een traject aansluit op je behoefte en verwachting. 

Achtergrond:

Ik ben GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, geregistreerd Mindfulnesstrainer categorie 1. Daarnaast heb ik de afgelopen 12 jaar verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van oplossingsgerichte therapie en ACT. Dit jaar zal ik mij gaan registreren als Junior Schematherapeut.

Duur:

Samen bepalen we bij aanvang hoeveel supervisiesessies wenselijk zijn. De supervisiesessies duren 45 minuten en kosten 95,- per uur.