Supervisie voor:

- psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog

- jeugdprofessionals ihkv (her)registratie SKJ

- cognitief gedragstherapeuten in opleiding VGCt


(Oplossingsgerichte) cognitieve gedragstherapie 

mindfulness based interventies


face-to-face of via beeldbellen

105,- per sessie (45 minuten)


Wie ben ik als supervisor?

Ik geef supervisie zoals ik in het leven sta. Ik geloof in de kracht en zelfhelend vermogen van de mens. Ieder mens kent pijn, verdriet, kwetsbaarheid, soms wanhoop. Dit verbindt ons met elkaar en zorgt voor compassievolle medemenselijkheid. In de supervisie zal ik de krachten en kwaliteiten naar voren halen van jou als professional en van de client die je inbrengt. We onderzoeken welke kwaliteiten jij al in huis hebt en hoe je deze kan inzetten in therapie. 

Hoe:

Ik werk met ervaringsgerichte oefeningen. Therapie geven is meer dan een cognitieve bezigheid. Juist het overbrengen van zelf ervaren technieken en oefeningen verdiept en vergroot de effectiviteit van therapie. 

Voor wie:

Ik heb zowel in de gespecialiseerde als basis volwassenzorg gewerkt alsook in de gespecialiseerde jeugdzorg. Ik ben breed inzetbaar bij verschillende problematieken en doelgroepen.  Voordat we een supervisie traject aangaan, stemmen we af of een traject aansluit op jouw behoefte en verwachting. 

Achtergrond:

Ik ben GZ-psycholoog, supervisor VGCt, geregistreerd Mindfulnesstrainer categorie 1 en schematherapeut. Daarnaast heb ik de afgelopen 12 jaar verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van oplossingsgerichte therapie en ACT.  Ik maak gebruik van EMDR en schematherapie in mijn behandelingen. 

Duur:

Samen bepalen we bij aanvang hoeveel supervisiesessies wenselijk zijn. De supervisiesessies duren 45 minuten directe tijd en 15 minuten indirecte tijd en kosten 105,- per sessie.