Werk


Ik heb in 2006 mijn studie Psychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien werk ik als psycholoog in de GGZ. Ik heb ervaring opgedaan met verschillende problematieken: somberheidsklachten, angstklachten, lichamelijke onverklaarbare klachten en burn-outklachten. Ik heb gewerkt in de volwassen GGZ, op de afdeling medische psychologie in het ziekenhuis en als hoofdbehandelaar in de jeugdzorg. 

Ik heb verschillende workshops, trainingen en opleidingen gegeven aan zorginstellingen, gemeentes, bedrijven en zorgprofessionals. In 2017 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. In mijn werk als GZ-psycholoog maak ik gebruik van oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie en natuurlijk mindfulness. Ik ben supervisor VGCt en schematherapeut. Ik werk bij het Academisch centrum voor Trauma en Persoonlijkheidsproblematiek in Amsterdam

Mindfulness 


In 2009 ben ik in aanraking gekomen met mindfulness door het volgen van een 8-weekse mindfulnesstraining als deelnemer.  Ik werd gegrepen door de eenvoud en kracht van de training en wilde mij hier verder in ontwikkelen, zowel persoonlijk als profesioneel. Vanaf 2010 begon ik met het geven van trainingen aan mensen met burn-outklachten, spanningsklachten, somberheids- en angstklachten. In 2010 heb ik mijn eerste retraite gedaan in Plum Village, een sangha gemeenschap van de boedhistische leraar Thich Nhat Hanh in Frankrijk. Daarna volgden verschillende retraites bij verschillende leraren, van tien dagen stilteretraite tot een week meditatief beeldhouwen.  In 2014 heb ik de opleiding Mindfulness Based Compassionate Living gevolgd. In 2020 heb ik een verdiepende opleiding voor mindfulness afgerond. Ik ben categorie 1 mindfulnesstrainer en lid van de VMBN, zie www.vmbn.nl.